Διαδικασία Παραγγελίας

Διαδικασία Παραγγελίας

Εφόσον έχετε επιλέξει το προϊόν που σας ενδιαφέρει, ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα:

  1. Κλικάρετε την επιλογή οικονομική προσφορά και αυτόματα λαμβάνετε στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο ένα μήνυμα με έναν σύνδεσμο.
  2. Ακολουθείτε τον σύνδεσμο και συμπληρώνετε την φόρμα ενδιαφέροντος με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες: στοιχεία επικοινωνίας, στοιχεία χρέωσης / αποστολής, ποσότητα προϊόντων κτλ.
  3. Η Margoni επεξεργάζεται τα στοιχεία της φόρμας ενδιαφέροντος και σε εύλογο χρονικό διάστημα αποστέλλει στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο σύνδεσμο με την οικονομική προσφορά.
  4. Εφόσον επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας επιλέγετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής. Μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή της παραγγελία σας θα λάβετε ένα αυτοματοποιημένο email με τις λεπτομέρειες της αγοράς σας. Κατά την εξέλιξη της παραγγελίας θα λάβετε ένα δεύτερο email το οποίο θα σας ενημερώνει για τις λεπτομέρειες της παράδοσης της παραγγελίας σας.

Αν προκύψει οποιοδήποτε ζήτημα κατά της διαδικασία παραγγελίας σας, θα σας αποσταλεί e-mail ή θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά στο νούμερο  που έχετε καταχωρήσει κατά τη συμπλήρωση της φόρμας ενδιαφέροντος. Παρακαλούμε να μας ενημερώνετε σε περίπτωση που κάποια από τα στοιχεία επικοινωνίας σας τροποποιηθούν.