Πολιτική Επιστροφής Προϊόντων

Πολιτική Επιστροφής Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε ‘‘επιστροφή χρημάτων’’ και να επιστρέψετε τα προϊόντα, αυστηρά εντός του χρονικού διαστήματος δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας.

Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε εσείς με τα έξοδα μεταφοράς των προϊόντων, τα έξοδα ασφάλισης και τα έξοδα εκτελωνισμού για χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Για να είναι έγκυρη η διαδικασία και να εξυπηρετηθείτε το γρηγορότερο δυνατόν θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε με email στο info@margoni.gr ή τηλεφωνικώς στο +30 2310233090 εντός της προθεσμίας που αναφέρεται παραπάνω.

Μόλις λάβουμε το email, θα σας αποστείλουμε το ειδικό έντυπο ‘‘επιστροφής χρημάτων’’ το οποίο θα συμπληρώσετε και θα αποστείλετε συμπληρωμένο μέσω email στο info@margoni.gr

Απαραίτητες προϋποθέσεις προκειμένου η αίτησή σας να γίνει δεκτή είναι το κάθε προϊόν προς επιστροφή να:

  • βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, μέσα στη συσκευασία του, άθικτο και αχρησιμοποίητο.
  • έχει ελεγχθεί και εγκριθεί από την εταιρία.
  • συνοδεύεται απαραίτητα από την πρωτότυπη απόδειξη και όλα τα λοιπά έγγραφα αγοράς.

Στην περίπτωση που πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις θα σας επιστρέψουμε το τίμημα που έχετε καταβάλλει εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής και έγκρισης από την εταιρία Margoni του προϊόντος που επεστράφη.

Κατά την παραλαβή του προϊόντος σάς συστήνουμε να ελέγξετε προσωπικά και προσεκτικά το προϊόν που παραλάβατε  και να επιβεβαιώσετε ότι παραμένει σε άριστη κατάσταση μαζί με τη συσκευασία του.